אטליז איכותי


נשמח לעמוד לשירותכם!
מלאו פרטיכם בטופס הבא:

אטליז איכותי זה דבר שלא מחליפים. יש חובבי בשר שמקדישים את חייהם למרדף אחרי האטליז המושלם. לכאורה, זה לא צריך להיות מסובך, פזורים ברחבי הארץ עשרות קצביות שיצא להן שם של אטליז משובח. אז מה הבעיה? 

מסתבר שיש בעיה, אמנם בישראל אין מחסור בבעלי מקצוע מעולים וביזמים שפתחו קצביות מושקעות. אבל כשזה מגיע לבשר מקומי משובח ההיצע קטן בהרבה מהביקוש. אז איפה קונים בשר משובח? ואיך מזהים אטליז איכותי. מיד ננסה לתת בהם סימנים.
 
 

1. ותק ומוניטין
בעסקי המזון בכלל ועסקי הבשר בפרט ותק הוא בהחלט קריטריון חשוב. אטליז ותיק שנהנה מקהל לקוחות נאמן בהחלט מקבל נקודות זכות. תנו קרדיט לאטליזים ותיקים. הידע והניסיון שנצבר בהם עצום והם ללא ספק יודעים לטפל בבשר.
 
2. מגוון ומבחר
זה כמעט מובן מאליו אבל צריך להגיד את זה. אטליז איכותי הוא אטליז שמחזיק סחורה מגוונת על בסיס קבוע. מוצרי עוף, כבש ובשר. נתחים של שפונדרה ונתחים של אנטריה וכמובן גם מוצרים ייחודיים כמו תערובות לקבב או בשר אווזים.
 
3. שירות הוגן
בשר איכותי עולה יותר, זה ברור. אבל גם בשר איכותי אפשר לתמחר בהגינות. אבל שירות הוגן אצל הקצב לא מסתכם בזה. קצב טוב ידע לתת לכם את הנתח הכי מתאים למשימה שעל הפרק ולא ינסה לדחוף ולהעמיס עליכם עוד. אם אתם מבקשים שמונה מאות גרם והקצב חותך "בטעות" תשע מאות גרם, תוציאו לו כרטיס אדום. 
 
4. זמינות ונגישות
ברמה האישית והפרקטית, אטליז משובח הוא אטליז זמין. לכן העדפה תהיה לאטליז שפועל בשעות שנוחות לנו ויהיה בטווח הליכה מהבית. מצד שני את הנקודה הזו ראוי לסייג. מבחינת איכות הבשר חלק ניכר מקצביות העלית בישראל ממוקמות דווקא בפריפריה. חלקן, השכיל לפתור את בעיית הנגישות באמצעות שירות משלוחים יעיל ואמין. בהתחשב בסעיף הבא מומלץ לא לפסול אותן בגין המרחק.
   
5. בשר ישר מהמגדל
כמו שהזכרנו בפתיחת הדברים קיים בארץ מחסור בבשר מגידול מקומי. לכאורה המחסור ממולא על ידי בשר עגלים מיובא שמגיע ממעצמות בשר כמו ארגנטינה או אוסטרליה. בפועל הבשר העגלים מגיעים הרבה פעמים אחרי מסע טראומטי שמתיר בהם משקעים – וכן, אפשר להרגיש את תנאי הגידול בצלחת. אם מה שחשוב לכם זה נתחים מובחרים לצלייה הנקודה הזו מאוד משמעותית. הבעיה שקשה מאוד למצוא אטליז, בעיקר במרכז הארץ, שמתבסס רק על תוצרת מקומית. 
 
על הנקודה הזו שווה להתעכב, במציאות הנוכחית בישראל יש רק מעט קצביות שמתבססות על סחורה טרייה מגידול מקומי. טרנד חדש של מגדלים מובילים שמוכרים את התוצרת ישר לצרכן הקצה ללא פערי תיווך נותן פתרון  דוגמה טובה למודל כזה הוא אופן הפעולה שמגדל הבקר דובל'ה וייס מכפר יהושע מציע. דובל'ה משווק את התוצרת שלו ישירות לציבור גם באמצעות ליין של נתחים מיושנים מעולים שעברו הקפאה בתהליך 'שוק פריז' שמשמר את העסיסיות הטבעית של הבשר וגם באמצעות מכירה ישירה בהזמנות לכל הארץ של בשר טרי מיושן ומעולה. לפרטים והזמנות : 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493