דף הבית >> זמי >> בשר בקר טרי


בשר בקר טרי


"אנטריקוט"

שם נוסף:
פריים ריב, ורד הצלע,, סטייק עין


נתח מס' 1


"צלעות עורף"

שם נוסף:
צלעות, אונטרה ריב, עורף


נתח מס' 2


"חזה"

שם נוסף:
ברוסט , בריסקט


נתח מס' 3


"כתף מרכזי"

שם נוסף:
כתף אחורי


נתח מס' 4


"צלי כתף"

שם נוסף:
פולקה, פלטה


נתח מס' 5


"פילה מדומה"

שם נוסף:
פלש פילה


נתח מס' 6


"בשר ראש"

שם נוסף:
בשר פנים


נתח מס' 7


"אוסובוקו"

שם נוסף:
שריר הזרוע, שריר קדמי


נתח מס' 8


"אסאדו"

שם נוסף:
קשתית , שפונדרה


נתח מס' 9


"צוואר"

שם נוסף:
אלזה


נתח מס' 10


"סינטה"

שם נוסף:
מותן


נתח מס' 11


"פילה"

שם נוסף:
מותנית


נתח מס' 12


"שייטל "

שם נוסף:
כנף העוקץ


נתח מס' 13


"אווזית"

שם נוסף:
נוס, אגוז


נתח מס' 14


"צ'אך"

שם נוסף:
צ'אק, ירכה, (השפיץ הוא הפיקניה)


נתח מס' 15


"כף"

שם נוסף:
Top Side


נתח מס' 16


"פלדה "

שם נוסף:
Flank כסליים


נתח מס' 17


"שריר אחורי"

שם נוסף:
פולי קצ'לקה ,Shank


נתח מס' 18


"וייסבארטן"

שם נוסף:
ראש ירכה


נתח מס' 19

 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493