בשרים למסעדות


נשמח לעמוד לשירותכם!
מלאו פרטיכם בטופס הבא:
בטח שמתם לב שהבשר במסעדות הטובות בישראל הוא בשר מצוין. אחד הפרדוקסים המתסכלים שבגזרת הבשר קשה מאוד לשחזר את הפסגה הקולינרית הזו גם במטבח הביתי. אנחנו הולכים לקצב, הוא פורס לנו נתח אנטרקוט עסיסי, אנחנו ממלאים אחר הוראות ההכנה שנתן השף מהמסעדה, אבל בסוף זה יוצא טעים פחות. למה זה קורה? 

יש הגורסים שמדובר באפקט פסיכולוגי ורק בגלל האווירה המיוחדת שיש במסעדות, אנחנו חושבים בטעות שהסטייק במסעדה טעים יותר. יש הגורסים שזה קשור לאיכות הגריל במסעדות ולניסיון הרב שנצבר בידי השף ומפעיל הברביקיו. 
 
 

למה הסטייק במסעדה יותר טעים? 
אבל בקרב אלו שמכירים את 'מאחורי הקלעים' של עולם המסעדנות, התשובה לתעלומה הזו פשוטה. הבשרים במסעדות והבשרים שאנחנו מוצאים אצל הקצב השכונתי מגיעים ממקורות שונים. מסעדה שצורכת כמויות גדולות קונה בשרים בסיטונאות. כאשר עומד בראשה שף מקצועי הוא ינסה לעבוד ישירות מול המגדל.

בפשטות, בשר איכותי בגידול מקומי טרי יותר ולכן הוא טעים יותר. 
מאחר שמגדלי הבשר המקומיים האיכותיים מספקים רק פלח קטן מהביקוש הכללי לבשר, חלק גדול מהמגדלים המקומיים הסתפקו בשיווק בשרים בסיטונאות למכירה ישירה במסעדות. הסידור הזה משתלם ונוח לחקלאי ולשף, אבל זה משאיר את הצרכן הביתי עם בשר מיובא שעבר יישון אחרי הקפאה.

כן, גם מה שמוצג לכם בוויטרינה מפונפנת של בשרים טריים תל אביב, הוא לא תמיד מה שנראה לעין. רוב הבשר מגיע במשלוחי עגלים מפוטמים במגיעים בתנאים קשים שאותם הם שורדים רק אודות טיפול אינטנסיבי באנטיביוטיקה, כשהם מגיעים לקצביה נזקי הטראומה כבר נחרטים בבשר. תרתי משמע.
 

   
לקנות ישר מהמגדל
אבל יש לנו גם חדשות טובות עבור חובבי הבשר האיכותי במטבח הביתי. היום, עומדת בפניכם אופציה לקנות ישר מהמגדל, ואנחנו לא מדברים על סתם מגדל, אלא על דובל'ה וייס מבכירי מגדלי הבקר בישראל שנחשב למומחה עולמי בתחום טיפוח העדר. העדר של דובל'ה מכפר יהושע בעמק יזרעאל גדל בתנאים מעולים וניזון מתזונה מגוונת  וייחודית שמתבססת על מחקר לאורך שנים.

לאורך שנים ארוכות הסתפק דובל'ה וייס בשיווק בשרים בסיטונאות. העסק עבד יפה, אבל הסרת המכסים על משלוחי העגלים הביאו להצפה של השוק בבשר זול (והרבה פחות איכותי וטעים) ודובל'ה קיבל החלטה להנגיש את התוצרת ולפנות ישירות לצרכן הקצה - לראשונה יש לכם אופציה לרכוש בשר טרי ישר מהמגדל.  
החיבה של דובל'ה לקולינריה קרניבורית איכותית לא עצרה בשיווק ישיר של התוצרת והוא החליט לחטוא גם בבישול. ליתר דיוק בעישון. מעת לעת דובל'ה מארגן אירועי מכירה ישר מהמעשנה בה הוא מעשן נתחי איכות בטכניקה מיוחדת, שמיוצרים ונמכרים במקום אם אתם חלק מכת חובבי הבשר תעכבו אחרי אירועי המעשנה בעמוד הפייסבוק שלנו .
 
 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493