בשר יזרעאלי


נשמח לעמוד לשירותכם!
מלאו פרטיכם בטופס הבא:
יותר ויותר ישראלים לוקחים את תחום הקולינריה ברצינות ובאופן אישי. המגמה הזו לא פסחה על חובבי הבשר, והביקוש לבשר בקר משובח וטרי רק גובר והולך. אבל יש בישראל בעיה אובייקטיבית, אין לנו הרבה שטחי מרעה ואין לנו מסורת מקומית של גידול בקר לבשר.

קיימים בישראל כמה עדרים איכותיים שמספקים בשר טרי, אבל כמעט כל הבשר הזה מגיע ישר למסעדות הבשר המובילות; בפועל מרבית הצרכנים נאלצים להסתפק בבשר מיובא שעובר תהליכי הקפאה ועיבוד עוד לפני שהוא מגיע לאטליז השכונתי שלכם. 

מהעמק לקצביה
הבשורות הטובות – קצביית דובל'ה בקיבוץ גן שמואל משנה את חוקי המשחק ומשווקת בשר איכותי מגידול מקומי ישר לצרכן הקצה. הסיפור של הקצביה, מתחיל אצל דובל'ה וייס, חקלאי ממושב כפר יהושע.

דובל'ה וייס הוא אחד המומחים הגדולים בגידול בקר לבשר. העדר שהקים, שרועה בדרך קבע בשדות עמק יזרעאל, נחשב לעדר הבקר המטופח והאיכותי בישראל ועומד בכבוד בכל אמת מידה בינלאומית. עבור דובל'ה גידול בקר בעמק יזרעאל זו הגשמה ציונית. שנים רבות הוא סיפק בשר בעיקר למסעדות, עד שלפני כמה שנים החליט שהגיע הזמן להנגיש את התוצרת שלו ופתח את הקצביה בגן שמואל ודרכה הוא מאפשר לחובבי הבשר בישראל ליהנות מבשר איכותי מגידול מקומי תחת המותג 'בשר יזרעאלי', שמדגיש את האופי הייחודי של התוצרת.    
 

בשר ישראלי משובח, זה בשר יזרעאלי
תוך זמן קצר השמועה על הקצביה הכפרית שמוכרת בשר טרי מעולה מגידול מקומי עשתה לה כנפיים וחובבי בשר שמבינים עניין התחילו לפקוד אותה באדיקות. עקב הביקוש הגדול לבשר היזרעאלי, החליט דובל'ה וייס לפתוח קצביה נוספת בקיבוץ שפיים שתיתן מענה גם לחובבי בשר הגורמה במרכז הארץ.

המומחיות של דובל'ה לא מסתכמת רק בגידול הבקר, אלא גם באופן שהוא חותך, מטפל ומיישן את הנתחים. לאחרונה הוסיף דובל'ה מימד חדש בדמות מעשנה לצלייה איטית של נתחים שמוציאה מהם את המיטב ומאפשרת למבקרים בקצביה בשפיים לא רק להצטייד בנתחים טריים מעולים, אלא גם ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית למקום, שמפוצצת את בלוטות הטעם. 
 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493