הזמנת אסאדו


נשמח לעמוד לשירותכם!
מלאו פרטיכם בטופס הבא:

ארגנטינה נחשבת לאחת ממעצמות הבשר הגדולות בעולם, הן בתחום הגידול והיצוא והן בהתפתחות התרבות הקולינרית. מאכלי בשר ארגנטינאים זוכים לתהילה קולינרית בינלאומית, המפורסם מכולם הוא האסאדו – נתחי שפונדרה על העצם בצלייה איטית על גריל פחמים. 

לאור העובדה שמרבית הבשר שמשווק בישראל הוא בשר מיובא שמקורו בעדרי הבקר לבשר שמגדלים בערבות ארגנטינה, ניתן היה לצפות שחובבי האסאדו בישראל יהיו רגועים באשר לאיכות הנתחים שהם מניחים על האסכלה. האמת באשר להזמנת אסאדו בישראל שונה ומאוד מפתיעה.
 
 
 

הסוד השמור של יוצאי ארגנטינה  
כשהתייעצנו עם כמה ישראלים ממוצא ארגנטינאי שנחשבים מומחים לאסאדו, קיבלנו תשובה מאוד מפתיעה. למרות הזמינות הגדולה של בשר ארגנטינאי אמיתי בישראל, מסתבר שדווקא המומחים לאסאדו כמעט תמיד יעדיפו הזמנת אסאדו של נתחים שמקורם מגידול מקומי איכותי. למה הם עושים את זה? 

לא מדובר באיזה לוקל פטריוטיות ישראלית, יוצאי ארגנטינה מאוד גאים במורשת הדרום אמריקאית שלהם. אבל כשזה מגיע להזמנת אסאדו הם נותנים לבלוטות הטעם להוביל. הסיבה שנתחים מגידול מקומי נחשבים לדעת רבים לטובים יותר, לא קשורה לאיכות הבשר בארגנטינה, אלא לעובדה שהבשר מארגנטינה מגיע אלינו בעיקר כעגלים מפוטמים שעוברים מסע אכזרי בים ומטופלים בהרבה אנטיביוטיקה – ומרגישים את זה.  הבשר האיכותי מגידול מקומי לא סובל מהמגבלה הזו, ומאחר שחובבי האסאדו מעדיפים את השפונדרה שלהם סופר טרייה ואיכותית הם מצביעים בשיניים לטובת הבשר הישראלי.

פרדוקס הבשר בגידול מקומי
הבעיה היא שישראל היא מדינה קטנה וצפופה ללא מסורת רצינית של רעיית בקר. יש בישראל כמה עדרים מטופחים מצוינים, אבל המצאי יחסית קטן. בסופו של יום מרבית הבשר המקומי האיכותי מגיע למסעדות הבשר הטובות שגם מוכנות לשלם עליו יותר (ובהמשך לגבות פרמיה כפולה מהלקוח). כך שבמרבית הקצביות בישראל האופציה של בשר מקומי איכותי אינה מראה שכיח על המדפים. למגינת ליבם של חובבי הבשר המקומיים, בדרך כלל בהזמנת אסאדו תיאלצו להסתפק בבשר מיובא.
 
 

אבל יש גם בשורות טובות, לאחרונה החליט דובל'ה וייס, מגדל בקר מכפר יהושע, לשבור את הפרדיגמה הזו. 

הקצביה של דובל'ה
תכירו את דובל'ה וייס, אחד המומחים הגדולים בגידול בקר בישראל. העדר המטופח שדובל'ה מגדל כבר יותר מעשור בעמק יזרעאל מספק תוצרת טרייה למיטב מסעדות הבשר שפועלות בארץ. דובל'ה זיהה שקיים ביקוש לבשר מקומי איכותי גם במגזר הפרטי. מתוך רצון לתת מענה לבעיה זו הוא הקים ליין של מוצרי בשר טריים שמוקפאים ב'שוק פריז' (כולל חטיפי אסאדו נפלאים) אותו הוא משווק באמצעות צרכניות מובילות. בנוסף, דובל'ה מבצע הזמנות מרוכזות של נתחים טריים לכל הארץ, כולל, הזמנת אסאדו מגידול מקומי.
 
 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493