דף הבית >> זמי >> חנות והזמנות


דוב'לה אומר:

מומלץ לתת לבשר לנוח 5 דקות אחרי שהוא מוכן, ורק אז להגיש. הסטייק יהיה קצת פחות חם, אך עסיסי יותר.


דוב'לה ממליץ:

לעולם אל תמליחו את הבשר לפני שאתם מניחים אותו על המנגל. המלח סופח נוזלים ומייבש את הבשר - הוסיפו מלח רק לפני ההגשה. לעומת זאת מעט סוכר בתערובת התבלינים שלכם יתקרמל וייתן לבשר סימני חריכה יפים


ומה הטיפים שלכם להכנת בשר?


חנות והזמנות

 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493