קניית בשר באינטרנט


נשמח לעמוד לשירותכם!
מלאו פרטיכם בטופס הבא:
קניית בשר באינטרנט הנה טרנד שצובר ותופס תאוצה בישראל. במבט ראשון קניית בשר באינטרנט לא אמורה להיות שונה באופן מהותי מהזמנה של בגדים באינטרנט או קניית ספרים באינטרנט. במבט שני קניית בשר באינטרנט היא עניין יותר מורכב ממה שנדמה תחילה. יש מוצרים שקשה מאוד להתרשם ולשפוט את איכותם בלי גישה ישירה, מוצרי בשר תופסים מקום גבוה ברשימה, כיצד למשל אנחנו אמורים לשפוט קבב איכותי או נתח שייטל טרי מיושן מבלי להיחשף לארומה המיוחדת ולמרקם של הנתח הספציפי?

האם העובדה הזו אמורה לגרום לנו להגיד 'סטופ', כשזה מגיע לקניית בשר באינטרנט? לא בהכרח, אבל היא אמורה לגרום לנו לבחור ספק באופן מושכל ומוקפד ולהתעכב על עקרונות מסוימים. החלטנו להכניס קצת סדר בתהליך – כך תבחרו אטליז ממנו עושים קניית בשר באינטרנט. 
 

אטליז אמיתי ולא אטליז וירטואלי
אמנם קניית בשר באינטרנט היא אקט מקוון, אבל הספק שאחראי בפניכם על התוצרת חייב להיות גוף מוכר ומוחשי שמתמחה בתחום. בשונה מאתרי מכירה אחרים, אתר מכירה שקם יש מאין ומספק בשר רק באופן מקוון עלול להתגלות כבעייתי. כשאתם מזמינים צלעות טלה, אתם חייבים לדעת שמי שהכין עבורכם את הנתח הוא קצב מנוסה ומקצועי. בטחון כזה אתם מקבלים רק מאטליז איכותי וממשי.

תבחרו אטליז טוב
אחרי שפסלנו ספקי בשר שהם 'אתר מכירה' בלי כתובת ממשית. כדאי לבחון את הקצביות והאטליזים שמספקים שירות משלוחים מקוון ולבחור מתוכם את הספק המתאים ביותר עבורנו. המבחן פה לא שונה מהמבחן הרגיל: איכות, ותק, מוניטין, מבחר ושירות. אם ביקרתם במקום וסימנתם לעצמכם וי על כל הנקודות אפשר להתקדם לשלב הבא.

הממשק המקוון
ממשק מקוון טוב לחנות בשרים דורש השקעה ומחשבה עמוקה. ממשק כזה אמור להיות מאובטח כדי שנוכל להשאיר בו את פרטי האשראי בבטחה, מדויק ומזמין כדי שנוכל לבחור תוצרת באופן מושכל ומעודכן ואמין כדי שהחוויה לא תהיה מתסכלת.
 

מגוון ואיכות
כמו בחיים האמיתיים אחד הדברים שמגדירים איכות של עסק זה המבחר והאיכות. אנחנו אוהבים שיש לנו אפשרות בחירה. גם אנטרקוט וגם סינטה, גם ויסבראטן וגם שייטל וגם צלעות טלה וגם קבב איכותי. 

בשר מגידול מקומי
הנקודה הזו רלוונטית בעיקר לאניני הטעם. רוב בשר הבקר שנמכר בישראל הוא בשר שמיובא מדרום אמריקה. מדובר בבשר איכותי, אבל עד שהוא מגיע לקצב הוא עובר הקפאה וצינון והיכולת של הקצב להעשיר ולהעמיק את טעמיו נפגעת. לכן, בדרך כלל, הנתחים הטובים באמת מגיעים ממספר מצומצם של מגדלים מקומיים. הבעיה: ברוב הקצביות לא תמצאו את הנתחים האלה. אם הנקודה הזו עקרונית מבחינתכם כדאי שתחפשו אתר של קצביה שמוכרת בשר מגידול מקומי.  

בהמשך לנקודה האחרונה, כדאי שתכירו את קצביית דובל'ה בגן שמואל. הקצביה הוקמה עלי ידי דובל'ה וייס ממגדלי הבקר המובילים בישראל ומתבססת על התוצרת האישית שלו. וכן, יש לדובל'ה גם שירות משלוחים מקוון שמאפשר קניית בשר באינטרנט.
 
 


דובל'ה - חנות בוטיק לבשר איכותי 

מכירת בשר ברמה הגבוהה ביותר

ישירות ללקוח 

072-33-80-493