נתחי הבשר של דובל'ה מגיעים באיכות ובמראה המתאים למסעדות יוקרה.
המוצר נארז במארזים חכמים, בגדלים שנבחרו במיוחד לצרכיכם!
תהליך השומר על עסיסיותו המקורית של הבשר, מרקמו הטבעי ועושר הטעמים שלו
נתחי פרימיום של בשר לא מעובד בחיתוך ובקיצוב המותאמים למטרת הנתח
כל מוצרי הבשר מבוססים על נתחי פרימיום של בשר לא מעובד, שאינו מכיל חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, מים או תוספים אחרים
אנחנו במשק דובל׳ה מגדלים בקר יזרעאלי איכותי בתנאי הגידול האופטימאליים ובמשק המתקדם מסוגו בישראל
ראשי | בלוג בשרי | אטליז איכותי

אטליז איכותי

ישנם חובבי בשר שמקדישים את חייהם למרדף אחרי הנתח המושלם. לכאורה, זה לא אמור להיות מסובך, מאחר ופזורים ברחבי הארץ עשרות איטליזים וקצביות שיצא להם שם טוב. אז מה הבעיה?

מסתבר שיש בעיה, אמנם, בישראל אין מחסור בבעלי מקצוע מעולים וביזמים שפתחו קצביות מושקעות, אבל כשזה מגיע לבשר מקומי משובח – ההיצע קטן בהרבה מהביקוש.
אז איפה קונים בשר משובח ואיך מזהים אטליז איכותי?
מיד ננסה לתת בהם סימנים.

  1. ותק ומוניטין

בעסקי המזון בכלל ועסקי הבשר בפרט ותק מהווה קריטריון חשוב. אטליז ותיק שנהנה מקהל לקוחות נאמן בהחלט מקבל נקודות זכות. תנו קרדיט לאטליזים ותיקים – הידע והניסיון שנצבר בהם הוא עצום והם, ללא ספק, יודעים לטפל בבשר.

  1. מגוון ומבחר

זה כמעט מובן מאליו, אבל מישהו חייב להגיד את זה מפורשות – אטליז איכותי הוא אטליז שמחזיק סחורה מגוונת על בסיס קבוע – מוצרי עוף, כבש ובשר, נתחים של שפונדרה ונתחים של אנטריה, וכמובן, גם מוצרים ייחודיים, כמו תערובות לקבב או בשר אווזים.

  1. שירות הוגן

בשר איכותי עולה יותר – זה ברור, אבל גם בשר איכותי ניתן לתמחר בהגינות. שירות הוגן אצל הקצב לא מסתכם במחיר, כי קצב טוב ידע לתת לכם את הנתח המתאים ביותר למטרה ולא ינסה לדחוף ולהעמיס עליכם עוד. כך שאם אתם מבקשים שמונה מאות גרם והקצב חותך "בטעות" תשע מאות גרם – תוציאו לו כרטיס אדום.

  1. זמינות ונגישות

ברמה האישית והפרקטית, אטליז משובח הוא אטליז זמין. לכן ההעדפה של רובנו תהיה לאטליז שפועל בשעות שנוחות לנו ובטווח הליכה מהבית. מצד שני, את הנקודה הזו ראוי לסייג מעט, מאחר ש חלק ניכר מקצביות העילית בישראל ממוקמות דווקא בפריפריות, אבל חלקן, השכיל לפתור את בעיית הנגישות באמצעות שירות משלוחים יעיל ואמין. אז לא מומלץ לפסול קצביה איכותית רק בשל המרחק.

  1. בשר ישר מהמגדל

כפי שהזכרנו בפתיחה, קיים בארץ מחסור רציני בבשר מגידול מקומי. לכאורה, המחסור ממולא על ידי עגלים מיובאים שמגיעים ממעצמות בשר (כמו ארגנטינה או אוסטרליה). בפועל, העגלים מגיעים לישראל אחרי מסע טראומטי שמותיר בהם משקעים (וכן, אפשר בהחלט לחוש את תנאי הגידול בטעמו של הבשר) ואם מה שחשוב לכם הוא נתחים מובחרים לצלייה הנקודה הזו מאד משמעותית עבורכם. מצד שני, קשה מאד למצוא אטליז, בעיקר במרכז הארץ, שמתבסס רק על תוצרת מקומית, כי במציאות הנוכחית בישראל, ישנן מעט מאד קצביות שמתבססות על סחורה טרייה מגידול מקומי.

אבל, כתוצאה מכך, הופיע טרנד חדש של מגדלים מובילים שמוכרים את התוצרת ישר לצרכן הקצה. דוגמה טובה למודל מכירה כזה הוא אופן הפעולה אותו מציע מגדל הבקר דובל'ה וייס מכפר יהושע. דובל'ה משווק את המוצרים שלו ישירות לציבור הן באמצעות ליין נתחים מיושנים מעולים שעברו הקפאה בתהליך 'שוק פריז' שמשמר את העסיסיות הטבעית של הבשר והן באמצעות מוצרי בשר משובחים המבוססים על הבשר האיכותי שמקורו בעדר הבקר היזרעאלי של דובל'ה. את הבשר ומוצריו מציע דובל'ה לציבור בנקודות מכירה מובחרות, כך שכיום, כל אחד יכול ליהנות מבשר איכותי שמקורו בגידול מקומי.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מועדון החברים של דובל'ה!

הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.