נתחי הבשר של דובל'ה מגיעים באיכות ובמראה המתאים למסעדות יוקרה.
המוצר נארז במארזים חכמים, בגדלים שנבחרו במיוחד לצרכיכם!
תהליך השומר על עסיסיותו המקורית של הבשר, מרקמו הטבעי ועושר הטעמים שלו
נתחי פרימיום של בשר לא מעובד בחיתוך ובקיצוב המותאמים למטרת הנתח
כל מוצרי הבשר מבוססים על נתחי פרימיום של בשר לא מעובד, שאינו מכיל חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, מים או תוספים אחרים
אנחנו במשק דובל׳ה מגדלים בקר יזרעאלי איכותי בתנאי הגידול האופטימאליים ובמשק המתקדם מסוגו בישראל
ראשי | בלוג בשרי | בשר online

בשר online

אחד היתרונות של העידן הדיגיטלי הוא שניתן לקנות הכול במספר קליקים של העכבר. המגמה המבורכת הזו לא פסחה על תחום הבשר, כך שגם קצביות שמוכרות בשר online אינן בגדר חיזיון נדיר. אבל לא הכול ורוד. בתחום המזון בכלל והבשר בפרט, קיימת משמעות לחושים האנושיים. כשאנחנו בוחרים נתח בשר משובח בקצביה, יש לנו הזדמנות לבחון אותו בעיניים ולחוש את הארומה הטרייה בנחיריים. בקנייה של בשר online אנחנו מאבדים את המשוב החשוב הזה והופכים לתלויים לחלוטין ברצונו הטוב וביושרה של הספק.

איך בוחרים ספק בשר אונליין?

ספק בשר online בוחרים לפי אותם עקרונות שבוחרים כל ספק אחר, על פי שלושה קריטריונים – איכות, שירות ומחיר. כל קונה צריך לברר לעצמו מהו סדר העדיפויות הפרטי שלו – מי שהמחיר עומד בראש מעייניו יחפש את מי שיציע לו בשר כבש בזול, בעוד שמי שהאיכות עומדת בראש מעייניו יתפשר בגזרת המחיר.

נכון שעבור העין הבלתי מקצועית, כל נתחי הבשר עשויים להיראות דומים. אבל ההבדלים ביניהם עלולים להיות עצומים, אבל אנחנו לא מדברים על הבדלים בסוגי הנתחים שהמהווים נתון קבוע (למשל – פילה שונה, מהותית, מסינטה), אלא על פערי איכויות באותה קטגוריה, על הבדל העצום שיש בין אנטרקוט אחד לשני.

חשוב להבין שהבשר שמגיע לצלחת שלנו מגיע ממקורות שונים. בגדול, אנחנו מדברים על בשר מיובא מול בשר בגידול מקומי. כך, גם קיים הבדל ניכר בין גידול מקומי מקצועי וייעודי לבשר לבין גידול בשיטות מסורתיות. עבור מי שמחפש איכות בבשר, במרבית המקרים, ההעדפה תהיה לבשר שמגיע מגידול מקומי ייעודי מקצועי. מבחינת האיכות, ישנם בישראל מספר עדרים מטופחים לתעשיית הבשר שאינן נופלים מהעדרים שבמעצמות הבקר של דרום אמריקה. אבל, בעוד שהבשר מדרום אמריקה מגיע אלינו אחרי מסע ממושך באנייה, הבשר הישראלי מגיע אלינו היישר מהמשק המטופח בעמק יזרעאל.

האם קיימת דרך להבטיח שספק הבשר online שלנו יספק לנו בשר כזה?
מסתבר שכן, וכאן – יש לנו חדשות טובות.

תכירו את הבשר היזרעאלי של דובל'ה

דובל'ה וייס הוא חקלאי ממושב כפר יהושע בעמק יזרעאל אשר מתמחה בגידול בקר לבשר. כבר למעלה מעשור שהעדר שלו נחשב לאחד המשובחים בישראל וחלק מהשפים הבולטים בישראל כבר גילו את יתרונות העדר שלו. עד לאחרונה, מרבית הבשר ומוצרי הבשר של דובל'ה הגיעו, בעיקר, לסיטונאי בשר ששיווקו אותם למסעדות היוקרה. לאחרונה, החליט דובל'ה וייס לאפשר גם לציבור הלקוחות הפרטיים ליהנות מהבשר האיכותי שהוא מגדל, הוא יצר שיתוף פעולה עם קצב מומחה ירכא, פורש נקודות מכירה במקומות רבים ברחבי הארץ ואף מוציא משלוחי בשר online מרוכזים. כך שגם עבור מי שמחפש בשר גורמה בקנייה מקוונת – הבשר ומוצרי הבשר היזרעאלי המשובח של דובל'ה מספקים את הפתרון המושלם.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מועדון החברים של דובל'ה!

הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.