הנתחים:
2 מארזי גולש של דובל׳ה
המצרכים:
3-4 כפות שמן
2-3 ראשי שום טרי
כף גדושה פפריקה
1 בצל גדול מקולף
וחתוך לרצועות
ענף רוזמרין / טימין
מלח / פלפל שחור
כ-2 כוסות מים
מעט צ׳ילי חריף לחריפות
(לא חובה)
אופן ההכנה:
01
מפשירים 2-3 מארזי גולש של דובל׳ה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
02
מחממים שמן בסיר שמתאים להכניס לתנור.
אפשר גם לחלופין להתחיל את הבישול בסיר
ולהעביר לתבנית שמתאימה לתנור.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל והשום ועשבי התיבול
וממשיכים לבשל מעט עד הזהבה.
מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב שתתפח בשמן.
03
שופכים את המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים רבע שעה על להבה נמוכה ולאחר מכן
מכניסים את הסיר לתנור מכוסה לשעתיים.