ראשי | מתכונים | גולש עם רוטב שום

גולש עם רוטב שום

הנתחים:
2 מארזי גולש של דובל׳ה
המצרכים:
3-4 כפות שמן
2-3 ראשי שום טרי
כף גדושה פפריקה
1 בצל גדול מקולף
וחתוך לרצועות
ענף רוזמרין / טימין
מלח / פלפל שחור
כ-2 כוסות מים
מעט צ׳ילי חריף לחריפות
(לא חובה)

אופן ההכנה:


01
מפשירים 2-3 מארזי גולש של דובל׳ה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
02
מחממים שמן בסיר שמתאים להכניס לתנור.
אפשר גם לחלופין להתחיל את הבישול בסיר
ולהעביר לתבנית שמתאימה לתנור.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל והשום ועשבי התיבול
וממשיכים לבשל מעט עד הזהבה.
מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב שתתפח בשמן.
03
שופכים את המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים רבע שעה על להבה נמוכה ולאחר מכן
מכניסים את הסיר לתנור מכוסה לשעתיים.

מועדון החברים של דובל'ה!

הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.

התגייסנו למען המולדת!

בימים אלו לא נוכל להמשיך לספק את השירות
ואנו מקפיאים את הפיעלות של אתר משק דובל’ה.

בתום המלחמה נבחן מחדש את המצב
ונעדכן על המשך פעילות.

עם ישראל חי!

תודה לכל קהל לקוחותינו שתמכו בנו במרוצת השנים
ולקחו חלק פעיל בשמירה על החקלאות הישראלית.

אנחנו רוצים להגיע גם אליך!

בעבר משק דובל’ה היה מספק למסעדות השף הטובות ביותר בישראל. כיום התחלנו לספק את מרכולתנו לצרכן הפרטי, ישירות מן המשק וללא תיווך.

אנחנו מגיעים בשמחה לפי ביקוש ועד כה פתחנו עשרות נקודות חדשות ברחבי הארץ, רק מפה לאוזן.

לא מצאת את האזור שלך?

כתוב לנו את את הפרטים שלך ואת פרטי האזור במקוש ונעשה את מירב המאמצים לשלוח גם לאזור שלך

מעוניין להיות שגריר באיזורך?
דילוג לתוכן