החשבון שלי
נתחי הבשר של דובל'ה מגיעים באיכות ובמראה המתאים למסעדות יוקרה.
המוצר נארז במארזים חכמים, בגדלים שנבחרו במיוחד לצרכיכם!
תהליך השומר על עסיסיותו המקורית של הבשר, מרקמו הטבעי ועושר הטעמים שלו
נתחי פרימיום של בשר לא מעובד בחיתוך ובקיצוב המותאמים למטרת הנתח
כל מוצרי הבשר מבוססים על נתחי פרימיום של בשר לא מעובד, שאינו מכיל חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, מים או תוספים אחרים
אנחנו במשק דובל׳ה מגדלים בקר יזרעאלי איכותי בתנאי הגידול האופטימאליים ובמשק המתקדם מסוגו בישראל
ראשי | בלוג בשרי | הזמנת אסאדו

הזמנת אסאדו

ארגנטינה נחשבת לאחת ממעצמות הבשר הגדולות בעולם, הן בתחומי הגידול והיצוא והן מבחינת התפתחות התרבות הקולינרית. מאכלי בשר ארגנטינאים זוכים לתהילה קולינרית בינלאומית, המפורסם מכולם הוא האסאדו – נתחי שפונדרה על העצם בצלייה איטית על גריל פחמים.

לאור העובדה שמרבית הבשר שמשווק בישראל הוא בשר מיובא שמקורו בעדרי הבקר לבשר שמגדלים בערבות ארגנטינה, ניתן היה לצפות שחובבי האסאדו בישראל יהיו רגועים באשר לאיכות הנתחים שהם מניחים על האסכלה. האמת באשר להזמנת אסאדו בישראל היא שונה ומאד מפתיעה.

הסוד השמור של יוצאי ארגנטינה

כשהתייעצנו עם כמה ישראלים ממוצא ארגנטינאי שנחשבים למומחים לאסאדו, קיבלנו תשובה מורכבת. למרות הזמינות הגדולה של בשר ארגנטינאי אמיתי בישראל, מסתבר שדווקא המומחים לאסאדו כמעט תמיד יעדיפו הזמנת אסאדו של נתחים שמקורם מגידול מקומי איכותי.

מדוע הם עושים את זה?

לא מדובר בלוקל-פטריוטיות ישראלית, יוצאי ארגנטינה מאד גאים במורשת הדרום אמריקאית שלהם. אבל, כשזה מגיע להזמנת אסאדו הם נותנים לבלוטות הטעם שלהם להחליט. הסיבה לכך שנתחים מגידול מקומי נחשבים, לדעת רבים, כאיכותיים יותר, אינה קשורה לאיכותו של הבשר בארגנטינה, אלא לעובדה כי הבשר מארגנטינה מגיע אלינו, בעיקר, כעגלים מפוטמים שעוברים מסע אכזרי בים ומטופלים בהרבה אנטיביוטיקה, וזה מורגש בבשר. לעומתו, הבשר האיכותי מגידול מקומי אינו סובל ממגבלה זו, ומאחר שחובבי האסאדו מעדיפים את השפונדרה שלהם סופר טרייה ואיכותית, הם מצביעים בשיניים לטובת הבשר הישראלי.

פרדוקס הבשר בגידול מקומי

הבעיה היא, שישראל היא מדינה קטנה, צפופה וחסרת מסורת רצינית של רעיית בקר. קיימים בישראל מספר עדרים מטופחים מצוינים, אבל המצאי, הוא, יחסית, קטן. בסופו של יום, מרבית הבשר המקומי האיכותי מגיע למסעדות הבשר הטובות (שמוכנות לשלם עליו יותר, ובהמשך – לגבות מחיר כפול מהלקוח), כך שבמרבית הקצביות בישראל, האופציה של בשר מקומי איכותי אינה מהווה מראה שכיח על המדפים. כך שלמגינת ליבם של חובבי הבשר המקומיים, בדרך כלל, בהזמנת אסאדו הם ייאלצו להסתפק בבשר המיובא.

אבל קיימות גם בשורות טובות בתחום זה, כי, לאחרונה, החליט דובל'ה וייס, מגדל בקר מכפר יהושע, לשבור את הפרדיגמה הזו.

הבשר של דובל'ה

תכירו את דובל'ה וייס, אחד המומחים הגדולים בגידול בקר בישראל. העדר המטופח שדובל'ה מגדל כבר יותר מעשור בעמק יזרעאל מספק תוצרת טרייה למיטב מסעדות הבשר שפועלות בארץ. דובל'ה זיהה את הביקוש לבשר מקומי איכותי גם במגזר הפרטי, ומתוך רצון לספק מענה לבעיה זו, הוא הקים ליין מוצרי בשר טריים שמוקפאים ב'שוק פריז' (כולל חטיפי אסאדו נפלאים). את ליין המוצרים הוא משווק באמצעות נקודות מכירה ומקפיאים הממוקמים בצרכניות המובילות ברחבי הארץ.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
0
    0
    ההזמנה שלי

      מועדון החברים של דובל'ה!

      הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.

      אנחנו רוצים להגיע גם אליך!

      בעבר משק דובל'ה היה מספק למסעדות השף הטובות ביותר בישראל. כיום התחלנו לספק את מרכולתנו לצרכן הפרטי, ישירות מן המשק וללא תיווך.

      אנחנו מגיעים בשמחה לפי ביקוש ועד כה פתחנו עשרות נקודות חדשות ברחבי הארץ, רק מפה לאוזן.

      לא מצאת את האזור שלך?

      כתוב לנו את את הפרטים שלך ואת פרטי האזור במקוש ונעשה את מירב המאמצים לשלוח גם לאזור שלך

      מעוניין להיות שגריר באיזורך?