כבר יותר מעשור בכפר יהושע שבעמק יזרעאל, מגדל דובל'ה וייס עדר בקר בריא ומשגשג. דובל'ה הוא חקלאי בנשמתו, אשר העמיק ופיתח את גידול וטיפוח עדר הבקר שלו לרמה הגבוהה ביותר. הוא פיתח שיטת תזונה ייחודית ומקפיד ליישם בהצלחה את תנאי הגידול האופטימאליים לעדר הבקר שלו במשק המתקדם מסוגו בישראל.
כל מוצרי הבשר של דובל'ה מתבססים על נתחי פרימיום של בשר לא מעובד, שאינו מכיל חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, מים או תוספים אחרים. את נתחי הבשר ומוצריו אנחנו מקפיאים בשוק פריז – תהליך השומר על עסיסיותו המקורית של הבשר, מרקמו הטבעי ועושר הטעמים שלו.
מעגל החברים הקרוב של דובל'ה כבר התאהב בטעם הנפלא ועכשיו הגיע תורכם, כי דובל'ה מעניק לכם את ההזדמנות ליהנות מהבשר וממוצרי הבשר המשובחים והאיכותיים ביותר.
בלוג

החקלאי שמקפיא בשר טרי – לא מה שחשבתם
מהפכת השוק פריז (Shock freeze): "בשר טרי טעים יותר מבשר קפוא" – לא מדובר באגדה אורבנית או באפקט פסיכולוגי, תהליך ההקפאה המקובל אכן פוגם באיכות הבשר. אם בעבר הקפאתם את

פילה ישראלי
נתח הפילה נחשב לנתח היוקרתי (והיקר) מכולם. מאחר והמדובר בשריר 'עצל' שמקורו בחלק הפנימי שמתחת לצלעות, זהו נתח רך ונקי משומן (מסוג הנתחים שגם רופא קרדיולוג יסתכל עליו בסלחנות). תכונות

הזמנת אסאדו
ארגנטינה נחשבת לאחת ממעצמות הבשר הגדולות בעולם, הן בתחומי הגידול והיצוא והן מבחינת התפתחות התרבות הקולינרית. מאכלי בשר ארגנטינאים זוכים לתהילה קולינרית בינלאומית, המפורסם מכולם הוא האסאדו – נתחי שפונדרה

נתחי בשר בוטיק
בשנים האחרונות הקולינריה הקרניבורית בישראל עלתה כיתה. פתאום, הישראלים מגלים עניין בנתחי בשר בוטיק ולא קוראים לכל נתח חסר צורה – סטייק. התרבות הקולינרית הזו הולידה שוק של קצביות איכותיות

אטליז איכותי
ישנם חובבי בשר שמקדישים את חייהם למרדף אחרי הנתח המושלם. לכאורה, זה לא אמור להיות מסובך, מאחר ופזורים ברחבי הארץ עשרות איטליזים וקצביות שיצא להם שם טוב. אז מה הבעיה?

אנטריקוט למסעדות דובלה
חובבי בישול לא ישמחו להודות בכך, אבל כשזה מגיע למבחן הסטייק, רק מעטים מצליחים להגיע לתוצאה של מסעדת בשר טובה. באחדים, האקסיומה הזו כל כך מושרשת, שהם אפילו המציאו לכך

בשר online
אחד היתרונות של העידן הדיגיטלי הוא שניתן לקנות הכול במספר קליקים של העכבר. המגמה המבורכת הזו לא פסחה על תחום הבשר, כך שגם קצביות שמוכרות בשר online אינן בגדר חיזיון