ראשי | מתכונים | מתכון לגולש גורמה

מתכון לגולש גורמה

המצרכים:

מארז גולש של דובל׳ה!!!
2 כפות שמן זית
בצל גדול
2 שיני שום
200 גרם פטריות
שמפיניון קטנות
פלפלים אדומים גדולים
2 כפות קמח
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
או כף גדושה אריסה חריפה
קורט סוכר
2 עלי דפנה
פחית קטנה של עגבניות שלמות 2 כוסות ציר בקר
קלופות) 400 גרם),
עם נוזלי השימור
מלח / פלפל שחור


להגשה:
2 כוסות אורז פרסי
חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:


1. מחממים תנור ל-180 מעלות. קוצצים את הבצל והשום. אם הפטריות
גדולות מדי – חותכים אותן לרבעים. אם הן ממש קטנות משאירים אותן
כמו שהן. חותכים את הפלפלים לקוביות של 2 ס״מ.
2. מחממים חצי מכמות השמן בסיר שמתאים לכיריים ולתנור. מטגנים
את קוביות הבשר בסבבים, עד שהן זהובות מכל הצדדים )בערך 5-6 דקות(.
מעבירים לקערה ושומרים בצד.
3. מוסיפים את שאר השמן לסיר. מוסיפים בצל, שום, פטריות ופלפל אדום
ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב בערך 5 דקות, עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את קוביות הבשר פנימה. מוסיפים קמח ופפריקה מתוקה וחריפה
ומערבבים כדקה. מוסיפים קורט סוכר ואת הקימל הטחון ועלי הדפנה.
4. מוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את הציר. קוצצים את העגבניות ומוסיפים
גם אותן עם נוזלי השימור. מכסים ומביאים לרתיחה. טועמים, מתקנים תיבול
במלח ופלפל ומעבירים לתנור החם (אם אין מספיק נוזלים, מוסיפים קצת
ציר). אופים שעתיים עד שהבשר רך מאוד (אם מכינים לשבת אפשר
גם להעביר לפלטה).
5. מכינים את האורז לפי ההוראות על האריזה. מגישים את הגולש
על מצע אורז חם ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

0
    0
    ההזמנה שלי

      מועדון החברים של דובל'ה!

      הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.

      אנחנו רוצים להגיע גם אליך!

      בעבר משק דובל’ה היה מספק למסעדות השף הטובות ביותר בישראל. כיום התחלנו לספק את מרכולתנו לצרכן הפרטי, ישירות מן המשק וללא תיווך.

      אנחנו מגיעים בשמחה לפי ביקוש ועד כה פתחנו עשרות נקודות חדשות ברחבי הארץ, רק מפה לאוזן.

      לא מצאת את האזור שלך?

      כתוב לנו את את הפרטים שלך ואת פרטי האזור במקוש ונעשה את מירב המאמצים לשלוח גם לאזור שלך

      מעוניין להיות שגריר באיזורך?
      דילוג לתוכן