ראשי | מתכונים | צלי הבקר של דובל׳ה

צלי הבקר של דובל׳ה

הנתחים:
3 מארזי צלי בקר
של משק דובל׳ה
3-4 כפות קמח לבן רגיל


המצרכים:
2-3 כפות שמן זית
2-3 בצלים גדולים מקולפים
ופרוסים דק
כוס יין אדום או לבן איכותי
3 כפות סילאן
3 כפות אבקת מרק בצל
סלסלת פטריות
)אפשר לערבב זנים שונים(
2 כוסות מים רותחים
מעט טימין טרי
מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה:


01
טובלים כל פרוסת בשר בקמח משני הצדדים.
מחממים שמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים את נתחי הבשר היטב
מכל צד עד להזהבה. בסיום הטיגון מעבירים לתבנית.
02
לאותו הסיר שבו טיגנתם את פרוסות הבשר,
מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט.
מוסיפים את היין ומערבבים עד שמתאדה.
בקערה נוספת מערבבים את המים החמים
עם אבקת המרק ושאר התבלינים.
שופכים את הנוזלים על הבצל המטוגן ומביאים לרתיחה.
מוספים את נתחי הבשר ומסדרים בשכבות.
03
מורידים את הלהבה ומבשלים כשעה.
אחרי כשעה של בישול, מוסיפים את הפטריות
וממשיכים לבשל כ-30/45 דקות נוספות על להבה נמוכה.

0
    0
    ההזמנה שלי

      מועדון החברים של דובל'ה!

      הצטרפו והישארו מעודכנים באירועים מיוחדים, מתכונים, טיפים לטיפול בבשר והפתעות נוספות לחברי מועדון.

      אנחנו רוצים להגיע גם אליך!

      בעבר משק דובל’ה היה מספק למסעדות השף הטובות ביותר בישראל. כיום התחלנו לספק את מרכולתנו לצרכן הפרטי, ישירות מן המשק וללא תיווך.

      אנחנו מגיעים בשמחה לפי ביקוש ועד כה פתחנו עשרות נקודות חדשות ברחבי הארץ, רק מפה לאוזן.

      לא מצאת את האזור שלך?

      כתוב לנו את את הפרטים שלך ואת פרטי האזור במקוש ונעשה את מירב המאמצים לשלוח גם לאזור שלך

      מעוניין להיות שגריר באיזורך?
      דילוג לתוכן